Flexite!Event-200

kursporten-mac

 • En  enkel løsning for effektiv administrasjon av kurs, konferanser, og arrangement

 

 • Påmelding direkte fra hjemmesider, Facebook, kursporten.no

 

 • Automatisk utsending av bekreftelser, dokument og varsling

 

 • Alltid oppdatert informasjon om deltakere, antall, mm

 

 • Automatisk utfylling av kursbevis

 

 • Deltakerlister, rapporter, fakturagrunnlag, mm

 

Kursadministrasjon

Gjennom kursadministrasjonsverktøyet vil kursholdere organisere all logistikk rundt et kurs. Dette gjelder alt fra annonsering av kurset, automatisert påmelding, varsling og kommunikasjon med personell og deltakere, automatiserte deltakerlister og ventelister, utskrift og utsendelse av kursbevis samt oppfølging av kursdeltakere. Systemet er nettbasert og enkelt å bruke.

 

All informasjon om et kurs blir registrert i administrasjonsverktøyet. Her registreres det tid og sted for kurset. I tillegg settes det opp et automatisert varslingsopplegg. Varslingene er veldig fleksible og sørger for at all logistikk rundt avholdingen av selve kurset blir strukturert og automatisert.

 

Kursholder kan selv bestemme når ulike varsel skal sendes som f. eks. en SMS til alle deltagerne om å huske kurset i morgen, eller en e-post som inneholder kart og veibeskrivelse til kurslokalet som sendes ut f. eks. to dager før kurset, med videre. Varslingene kan sendes til alle deltagerne og til ulikt egendefinert personell som f. eks. instruktørene, catering, osv. Alle varslinger kan sendes som SMS eller e-post. Dermed kan en enkelt sette opp automatiserte varsel som f. eks:

 

 1. iphone-eventNår kursdeltaker melder seg på et kurs via påmeldingsskjema på kursleverandørens sider sendes det automatisk utbekreftelse til deltaker, samt en melding til instruktør om ny påmelding
 2. Når det er ti dager igjen til kurset sendes automatisk ut melding til deltakerne med alle nødvendige dokument – sånn at deltakerne får sjansen til å forberede seg før kurset
 3. Når det er tre dager igjen går det ut en automatisk melding til catering om hvor de får beskjed om hvor mange deltakere det er på kurset, hvor kurset skal være og når de må levere mat
 4. Dagen før kurset går det automatisk ut en melding til deltakerne med en påminnelse om at kurset starter dagen etter
 5. Når kurset er ferdig, sendes automatisk ut melding til alle deltakere som er registrert som deltatt.

 

Varslingene kan opprettes i maler, hvilket gjør at kursleverandøren kan benytte seg av det samme varslingsoppsetet for andre kurs. Dermed kan systemet passe på at alle deltakere og involverte får den informasjon de trenger til riktig tid. Dette avlaster kursleverandøren og gir dem tid til å fokusere på kursing og kursinnhold.

 

 

 

 

kursporten_transp

Enovate AS har laget en portal for publisering av kurs – Kursporten. Her kan kursleverandører få mulighet til å publisere sine kurs på nettet, og gjør det enda enklere å finne relevante kurs på internett.
Publisering på Kursporten er gratis for alle brukere av Flexite!Event.

 

 

Følg Kursporten på Facebook for siste nytt:

Facebook

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone