Kontakt

Naturvårdsverket

Naturvårdsverket bruker testsystemet vårt til digital planlegging og gjennomføring av den teoretiske delen av jegerprøveeksamen i Sverige. Enovate vant kontrakten med dem i 2020 og bistår Naturvårdsverket med drift, vedlikehold, videreutvikling support av tjenesten.

Kandidatene gjennomfører eksamen med sin mobiltelefon eller nettbrett. 

Ønsker du å lære mer om jegerprøven i Sverige?

hold deg oppdatert

Følg oss på Facebook og Linkedin!

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Enovate.

Planlegg og administrer tester, kurs og arrangementer!

Book et møte med Enovate

Så hyggelig at du vil vite mer om oss! Fyll inn skjemaet for å booke et uforpliktende møte med oss. Møtet vil som hovedregel foregå digitalt over Teams, men vi er åpne for å gjøre det på andre måter, dersom det passer bedre for deg.

Vi vil ta kontakt med deg innen 24 timer.